Köpvillkor – Digitala Produkter

För att handla på Automatiseramera.se måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar samt reserverar oss för eventuella prisfel som kan förekomma på siten.

I samband med köp av tjänst godkänner kunden även Tjänsteavtalet som beskriver i detalj vad tjänsten innefattar.

1. Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi snarast en bekräftelse per e-post med information om din order till dig.

2. Betalning
Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. Betal- och kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner Stripe för att garantera snabb och säker betalning. Alla anslutningar till eller från vår betalningspartner Stripe sker med krypterad HTTP-anslutning (HTTPS) med 128 bitars SSL-kryptering. Vid beställning ska beställaren ange bolagets e-post adress samt fakturadress.

3. Ångerrätt
Nerladdning av digitala produkter klassas som en tjänst som inte kan återlämnas då det är en så kallad direktkonsumtion. Den digitala verifikationsprocessen likställs med en plombering av en fysisk vara.

4. Lagval
Vid eventuell tvist kommer Automatiseramera.se att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer

5. Licens, Priser och Fakturering
Såvida inte parterna kommit överens om annat gäller de priser för Tjänsterna som vid tidpunkten för Avtalets ingående publicerats på Automatisera Mera hemsida. Detsamma gäller vid förlängning av Avtalet.
Tjänstens fasta avgifter debiteras månadsvis antingen via kortbetalning eller faktura annan tid som överenskommits mellan parterna.  Betalningsvillkor för faktura är 15 dagar netto, såvida inte Parterna kommit överens om något annat. Varje integration innefattas av 2 typer av kostnader, en licensavgift samt månadsavgift för molntjänsten.

Automatiseramera.se ägs av Connectivo AB med organisationsnummer 556932-7777.