Med flertal IT-leverantörer i marknaden så är det klokt att jämföra och undersöka vilken integrations leverantör som är mest kostnadseffektiv och flexibel, för att hjälpa ert bolag i digitaliserings resan.

 

 

Kort om oss
Automatisera Mera grundades av e-handlare som började känna att den löpande bokföringen tar alltför mycket tid och energi. Mycket manuellt arbete gick åt för att bokföra försäljning och kreditering av ordrar, avstämning av inbetalningar, hålla koll på momsregler o.s.v. Vi började kolla runt efter integrations leverantörer och fann att prislappen var ofta hög för småföretagare och det fanns inte riktigt bra, vassa lösningar som automatiserade flödet helt. Frustrationen ledde till kreation och under sommaren 2018 började lanseringen av Fortnox integrationer.

 

Affärsidén var enkel.
Automatisering av löpande bokföring hjälper företag att frigöra tid och resurser och stärker konkurrenskraften.

 

Visionen var stor, tydlig och med småföretagaren närmast hjärtat.
”Automatisera Mera vill med teknologins kraft demokratisera tillgången till automatiseringstjänster för  landets företagare”
Medel och stora bolag allokerar allt större del av sina budget för att automatisera processer, mycket väl medvetna om att i en tuffare  och mer krävande marknad kommer det vara essentiellt för bolagets överlevnad. Det finns idag ett flertal IT-leverantörer som levererar integrationer men med en timkostnad på 800-1100kr i snitt så landar de flesta integrations uppdrag i över 60 000kr i utvecklingskostnad. Vi såg att det var ohållbart och omöjligt för småföretagarna att kunna bekosta detta och valde medvetet att utveckla och släppa integrationer som inte bränner hål i plånboken för den redan pressade företagaren.

Varför välja Automatisera Mera över andra?
1. Pris
Vi har betydligt vänligare priser där integrationen oftast har en fast kostnad på 250-350kr / månad upp till 800 transaktioner per månad. Andra leverantörer debiterar en stor startavgift och / eller en styck kostnad per transaktion. Kommer man upp i fler än 300 ordrar per månad, vilket de allra flesta vill och gör, så börjar räkningen snabbt skena iväg.
Som e-handlare i själva  grunden så vill vi hjälpa företagaren att växa och digitalisera utan att det ska kosta skjortan och utan att stjäva tillväxt.

 

2. Erfarenhet & Kunskap 
Vi har levererat över 45st Fortnox och Visma kopplingar för bland annat Swish, Klarna, DIBS, Paypal, Stripe, Collector m.m med specialisering på  automatisering av avstämningen / återrapporteringen.
Som e-handlare i grunden själva förstår vi behoven, komplexiteten och flexibiliteten som krävs för att växa i en alltmer föränderlig marknad. Vårt team består av produktutvecklare, redovisningskonsulter och programmerare som har stor erfarenhet inom IT, Ekonomi och Business Management och finns som stöd och bollplank under hela resans gång.

 

 

3.Skalbarhet och Flexibilitet
Vi hjälper små och medelstora företagare att digitalisera och skala till konkurrenskraftiga priser. Många klienter som börjar expandera finner sig i den situationen där de behöver en pålitlig IT-leverantör som kan hjälpa dom effektivisera samt integrera system på bästa sätt. Ofta kan specifika behov uppstå längst med resans gång och då är det viktigt att ha en trygg partner som snabbt och effektivt kan bistå med utveckling av nödvändiga funktioner.
Vi erbjuder kundspecifika lösningar som är plånboksvänliga och i de fall det är features eller tjänster som har marknadsvärde, så tar vi i många fall själva på oss 50% av utvecklarkostnaden, vilket är unikt inom IT-branschen.

 

Sist men inte minst. Vi älskar problem lösning.

Så sitt inte själv med ett problem, kontakta oss på kontakt@automatiseramera.se så tittar vi på tillsammans hur en optimal lösning kan se ut för just ert bolag! 🙂